Partners

Yahnumbers, ons zustersbedrijf, is in 2017 opgezet door Amberley & Genesis, twee jongeren uit het CTD team. Zij geven Numerologie lezingen, dat is een tool om jezelf beter te leren begrijpen aan de hand van jou persoonlijke chart!

Voor meer informatie kan je de pagina bezoeken!

Het Haags Hiphop Centrum (H3C) is the place to be voor liefhebbers van de Hiphop cultuur. Je kan hier de hele week terecht voor lessen op het gebied van dans, kunst en muziek.

Je krijgt hier de kans om je talenten te laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te tillen. Zo bieden ze de leerlingen ook met regelmaat een podium aan om deze talenten te laten zien. Spreekt de Hiphop cultuur jou ook aan? Bekijk de website of kom gezellig langs!

Propeus is een kleinschalige, flexibele organisatie, die jongeren helpt een veilige basis te creëren, opdat deze kunnen opgroeien, leren en ontwikkelen tot zelfstandige burgers. 

Propeus vindt dat iedereen onderdeel kan zijn van deze maatschappij. Alle jongeren worden gestimuleerd hun eigen talenten te ontdekken en optimaal te benutten. Propeus bied hierin zorg op maat. Ken je iemand? Zelf hulp nodig? Neem dan een kijkje op de website.