C.T.D. Movement Doelstellingen

+ Minder muziek met negatieve invloed in openbare ruimtes

Het merendeel van de hedendaagse muziek is gebaseerd op de verheerlijking van een negatieve levensstijl. Denk hierbij aan de mainstream muziek die vooral gaat over drank en drugs. Dit laten we ook aan onze kinderen horen zonder ons bewust te zijn van de schade die dit heeft op hun verdere ontwikkeling. Het is daarom de hoogste tijd om hier wat aan te doen.

+ Bewustwording van negatieve programmering

Wij zouden graag jongeren bewust willen maken van de negatieve programmering en ze leren zichzelf hier tegen te beschermen. Er is een overvloed aan negatieve programmering via muziek, mode, films en social media. Gevolgen hiervan is dat jongeren verdwalen in de ‘scarface fantasy’, meiden hun sexualiteit leren gebruiken als wapen en kinderen opgroeien met een vertekend beeld van de realiteit.

+ Verhogen algemene bewustzijn

Door een overmaat aan negatieve programmering wordt het bijna onmogelijk gemaakt om te ontwikkelen in bewustzijn. Wij denken dat dit komt door misinformatie. Vrijwel iedereen wilt  graag positief in het leven staan. Dit word ons structureel onmogelijk gemaakt waardoor we vooral stress ervaren en vast komen te zitten in een negatief zelfbeeld. Dit heeft effect op hoe wij als maatschappij met elkaar omgaan.