Projecten

Vanuit Connect the Dots Movement organiseren we verschillende projecten voor de gemeenschap met als doel het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn bij alle generaties. Dit noemen wij bewustwordings projecten omdat wij hier vragen om bewuste aandacht voor sociaal maatschappelijke problemen zoals daklozen of ouderen. Door dit soort projecten op te zetten stimuleren wij de verhoging van het algemene bewustzijn en leren we zorgen voor onze omgeving. Heb je een idee of concept die meer bewustwording en positiviteit stimuleert? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag brainstormen of verbinden aan de juiste personen.


COLLABORATION ALBUMS

In samenwerking met diverse artiesten uit ons netwerk zijn we van start gegaan met een ''collaborations album project''. Dit is een doorgaans proces waarin we samenwerken met veel getalenteerde artiesten van binnen en buiten Nederland. Dit netwerk bestaat uit producers, lyricists, grafitti artiesten, DJ's, zangers etc. 

We zijn momenteel bezig met het eerste album:  ''THE RAPSOLUTION'' - een samenwerking van ruim 20 artiesten die hun talent willen inzetten om positiviteit te stimuleren.

Volg het proces via onze sociale mediakanalen:

@ctd.seriouslyricists @ctd.movement


CONSCIOUS HIPHOP EVENTS

TERUGKERENDE POSITIEVE ELEMENTEN OP ONZE EVENEMENTEN

Alle CTD evenementen hebben 1 ding gemeen en dat zijn de terugkerende positieve elementen: Conscious and positive lyricists, turntablism, live (grafitti) art, home made food, (break)dance, open mic/jam and positive vibes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten voor opkomende evenementen en jam sessies!


LYRICAL SHOTS FOR PEACE #SERIOUSLYRICISTS

Serious Lyricists is een project waarbij we getalenteerde (opkomende) rappers binnen de hiphop community willen uitdagen om uit hun comfort zone te stappen en een serieuze sessie op te nemen in de CTD BOOTH!

 

Het valt ons op dat er nog steeds een te grote overvloed aan rap muziek is die in de kern gaat over de verheerlijking van sex, drug, en geweld.

 

Wij van stichting Connect the Dots Movement vinden het dan ook de hoogste tijd voor een ander geluid. Een geluid dat oproept tot samenhang, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling in de positiefste zin! Ons doel ? Tegengaan van negatieve stimulans. 

 

Heb je talent en wil je graag bijdragen aan het verhogen van het algemene bewustzijn?

Schrijf je dan in voor Serious Lyricists en drop je knowledge op een straight up hiphop beat!

Laten we de politiek wat helpen met rauwe politieke rap. 

 

#Wisdomforthekids #SeriousLyricists

 

Nieuwe video's worden geupload op onze socials:

@ctd.seriouslyricists @ctd.movement