Jongeren met passie voor Hiphop & bewustwording

Blessings! Wij zijn Amby en Yao, de oprichters van Stichting Connect The Dots Movement. We hebben beide een passie voor hiphop en bewustwording en willen deze passie nu graag met andere delen!

 

Het CTD team bestaat uit zelfbewuste creatiefrijke jongeren met een missie en een visie.

 

Ons maatschappelijk doel is om bij te dragen aan en het verhogen van ons algemene bewustzijn. Daarnaast triggeren we graag het gezonde verstand en de creatieve en spirituele geest van jong en oud! 

Wij zijn ons bewust van de negatieve programmering van onze huidige maatschappij. Hieraan zijn wij zelf in onze tienerjaren ook aan ten prooi gevallen. Gelukkig hadden wij de wilskracht en mindset om hieruit te ontwaken en de schade ervan in te zien. Om deze reden zetten wij ons graag in voor de jong en oud die bewust(er) in het leven willen staan!

 

Voel jij ook de passie om anderen te stimuleren doormiddel van hiphop & bewustwording? Neem dan contact met ons op! 

Let's Connect the Dots and start the Movement!


The next 7 generations - Youth is the future

De jongeren zijn de toekomst en de toekomst is nu! Door het positief stimuleren en motiveren van de creativiteit bij jongeren kunnen we ze leren bouwen aan een betere samenleving en toekomst! Binnen het CTD Netwerk zitten diverse creatieve getalenteerde artiesten met talenten zoals  zoals  schrijven, tekenen, dansen en zingen. Veel van hen bieden ook workshops en cursussen aan voor kinderen en jongeren. We helpen ook regelmatig bij buurtevenementen.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Het valt ons op dat er nog steeds een enorme kloof is tussen arm en rijk, jong en oud etc.  Wij geloven dat dit komt door een gebrek aan positieven rolmodellen binnen de maatschappij. Lees verder over onze uitgebreide visie en missie.

+ Minder muziek met negatieve invloed in openbare ruimtes

+ Bewustwording van negatieve programmering

+ Verhogen algemeen bewustzijn

Lees verder voor toelichting over onze doelstellingen

+ Een nieuw positief geluid creëren 

Het Netwerk van CTD Movement bestaat uit diverse artiesten en andere creatieve organisaties en instellingen. De artiesten binnen ons netwerk hebben 1 ding gemeen. Hun teksten zijn positief stimulerend van aard. Geen onnodige praat over geweld, drugs en seks of de verheerlijking van deze levensstijl. 


Het Positiviteits Netwerk

Het Positiviteits Netwerk is een vertakking van CTD Movement waarin we ambulante zorg, personal coaching en diverse trajecten aanbieden op het gebied van mentale gezondheid. Het Positiviteit Netwerk is er voor jongeren en jongvolwassenen die bewust en positief in het leven willen staan. Wij bieden advies en begeleiding op maat, om meer balans en ontwikkeling te creëren en zo tot de beste versie van jezelf te komen. Dit doen we door middel van coaching, voorlichting en het aanreiken van verschillende handige tools. Daarnaast bieden wij ook trainingen aan voor coaches en maatschappelijke dienstverleners. BEZOEK DE WEBSITE