Donateurs

Stichting Connect the Dots Movement is een non profit organisatie die het zal moeten hebben van gunsten en donaties. Of het nou een grote of kleine donatie is. Wij zijn blij met alle liefde en steun die we krijgen. Jouw bijdrage wordt geïnvesteerd in een betere samenleving voor alle toekomstige generaties. Je draagt direct bij aan de (r)evolutie van het bewustzijn en helpt ons een veilige platform te creëren voor opkomende talenten met een positieve boodschap. Je kan ons ook als bedrijf steunen met producten, tijd of geld.

1 €URO VOOR DE REVOLUTIE!

‘‘C.T.D coin’’: Telkens weer zien we de gebalde vuist terugkeren bij het oproepen tot revolutionair denken. De vuist symboliseert eenheid, kracht en strijd. 

 

Eenheid: Een oproep tot samenkomen en als één geheel te bewegen. 

Kracht: Leven vanuit gezond verstand en het vasthouden aan pure intenties.

Strijd: Werken naar een betere samenleving en het doorbreken van negatieve patronen.

 

Onze slogan luid: 1 €URO VOOR DE REVOLUTIE! 

Wij geloven dat we in moeilijke en onzekere tijden leven. Er worden belangrijke beslissingen gemaakt die veel invloed op ons dagelijks leven hebben zoals bijvoorbeeld de belastingverhoging van 2019 op basisbehoeftes en de maatregelen rondom het covid virus. De situatie in de wereld is de afgelopen tijd niet bepaald beter geworden en er beginnen acties te ontstaan door heel Europa en de wereld zoals de gele hesjes.

 

Dit geeft iets aan. Het geeft aan dat mensen het zat zijn en wij denken dat het nu dan ook het perfecte moment is om ons als volk te gaan verenigen en zo als 1 geheel te leren bewegen.

Wil je een vaste donateur en vriend van C.T.D. Movement worden en deel uitmaken van de community? Vul dan onderstaande formulier in!