Partners

Yahnumbers, ons zustersbedrijf, is in 2017 opgezet door Amberley & Genesis, twee jongeren uit het CTD team. Zij geven Numerologie lezingen, dat is een tool om jezelf beter te leren begrijpen aan de hand van jou persoonlijke chart!

Voor meer informatie kan je de pagina bezoeken!

Het Haags Hiphop Centrum (H3C) is the place to be voor liefhebbers van de Hiphop cultuur. Je kan hier de hele week terecht voor lessen op het gebied van dans, kunst en muziek.

Je krijgt hier de kans om je talenten te laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te tillen. Zo bieden ze de leerlingen ook met regelmaat een podium aan om deze talenten te laten zien. Spreekt de Hiphop cultuur jou ook aan? Bekijk de website of kom gezellig langs!

Het Positiviteit Netwerk is voor jongeren en jongvolwassenen die bewust en positief in het leven willen staan. Wij bieden advies en begeleiding op maat via waar meer balans en ontwikkeling gecreëerd kan worden en je tot de beste versie van jezelf kan komen.

Dit doen we door middel van coaching, voorlichting en het aanreiken van verschillende handige tools. Daarnaast bieden wij ook trainingen aan voor coaches en maatschappelijke dienstverleners.