MEET THE COMMUNITY

Het Netwerk van CTD Movement bestaat uit diverse artiesten en creatieve organisaties en instellingen.

De artiesten binnen ons netwerk hebben 1 ding gemeen. Hun teksten en kunst zijn positief stimulerend van aard. Zoek je een artiest met een nieuw positief geluid? Neem gerust contact met ons op.

RAISING THE GLOBAL CONSCIOUSNESS WITH POSITIVITY!

 OBD: Outnumbered But Deadly

Bestaand uit Kawil & D-tech, is een Hiphop duo die gritty rhymes combineert met een authentieke sound en zo ruimte geeft aan een variatie van expressieve topics met de intentie om de gedachtegang van de menigte aan te wakkeren.

Steve Dee: MC en producer met een kritisch oor voor lyrics en originaliteit. Met zijn teksten neemt hij je mee door zijn reis van persoonlijke bewustwording, en schetst daarmee een kaart die de luisteraar helpt navigeren opweg hun eigen reis.

MEER INFORMATIE 


Amaru Manco: MC & social worker.

Amaru is een lyricale artiest die zijn politieke rap met een boodschap schrijft. Met een old school sound probeert hij zijn Inheemse roots en maatschappelijke thema's in het licht te brengen.

Amby Cheneylise: MC, social worker, graphic designer & Numerologist.

Met haar art en muziek laat ze haar Indigenous Native roots terugkomen en  probeert ze andere bewust te maken van de strijd die nog steeds gaande is.

H3C: De plek in Den Haag voor liefhebbers van de hiphop. Je kan hier de hele week terecht voor  diverse lessen en evenementen zoals rap, DJ, grafitti en breakdance.