Ā Ā·Ā 

THE RAPSOLUTION

Blessings!Ā 


Twee weken geleden was de officiĆ«le KICK OFF van onze eerste CTD COMMUNITY project: THE RAPSOLUTION šŸŽ™. Een rapalbum met een groep inspirerende opkomende artiesten die we door de jaren heen hebben ontmoeten. De schrijfsessies houden we in @haags_hiphop_centrum . Het proces is net begonnen en er is nu al veel moois gecreĆ«erd. We zijn dankbaar en enthousiast om met deze talenten te mogen samenwerken. Volg het proces via onze sociale media kanalen @ctd.seriouslyricists & @ctd.movement. Bekijk de volledige fotoalbum op onze Facebook pagina!Ā 


Special thanks aan @caprikonjo die foto's en video's maakt van het proces. More footage to come! šŸ“ø


Wil je het project steunen? Doneren kan altijd via onze website: www.ctdmovement.nl/donerenĀ 


Bekijk de volledige fotoalbum op onze Facebook pagina!