CTDCTD BESTAAT 2 JAAR!!

Anniversary
Anniversary

Stichting Connect the Dots Movement bestaat officieel 2 jaar! 🎉 2021 here we come! Afgelopen jaren hebben we veel mooie projecten mogen neerzetten en zijn we betrokken geweest bij inspirerende initiatieven en daar zijn we trots op en dankbaar voor! 🤝🏽 Dit is pas het begin en er staat nog veel moois op de planning! 🎋 Iedereen die betrokken is geweest bij projecten en ons heeft geholpen willen we vanuit ons hart bedanken! De community groeit en bloeit tot een inspirerende groep van creatieve geesten 🌐 De (r)evolutie is in beweging en een nieuwe lichting zal opstaan! CTD Movement streeft naar het creëren van een fundering voor de volgende 7 generaties 🌈  Onze doelen:

+ Herstellen van respect tussen jong en oud

+ Bewustwording rondom maatschappelijke thema's

+ Meer positieve rolmodellen 

+ Minder muziek met negatieve invloed in openbare ruimtes 

+ Bewustwording van negatieve programmering

+ Verhogen algemene bewustzijn 

ARE YOU WITH US?! Let's connect the dots! 🔑🧬